Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastane Yolunu Su Bastı

Zonguldak’ta aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle mazgalların tıkanmasıyla birlikte Atatürk Devlet Hastanesi’ne giden ana yolu su bastı. Sürücüler ise su basan yolda zor anlar yaşadı.Zonguldak’ta akşam saatlerinde aniden bastıran...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 22:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle mazgalların tıkanmasıyla birlikte Atatürk Devlet Hastanesi’ne giden ana yolu su bastı. Sürücüler ise su basan yolda zor anlar yaşadı.
Zonguldak’ta akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış sürücülere zor anlar yaşattı. Kilimli istikametinden Atatürk Devlet Hastanesi’ne ve şehir merkezine gitmek isteyen sürücüler su basan yolda güçlükle ilerleyebildi. İhbar üzerine Zonguldak Belediyesi’nden gelen temizlik işçileri, tıkanan mazgalları açmak için çaba sarf etti. Mazgaldan çocuk bezi, battaniye gibi atıklar çıktığını söyleyen belediye personeli, yolda kalan araçlara da yardım etti.
Bir taksi sürücüsü de yolda mahsur kaldı. Ekiplerin çalışması üzerine yoldaki su boşaltıldı. Öte yandan, yolda gün içerisinde ikinci kez su baskını yaşandığı öne sürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.