Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasta yatağında demokrasi nöbetine geldi

Muş’ta binlerce vatandaş demokrasi nöbeti için meydanları doldururken yeni evlenen çiftler ve bazıları ise hasta yatağıyla geldi.Ülke genelinde olduğu gibi Muş’ta da demokrasi nöbeti devam ediyor. 15 Temmuz tarihinde bir grup askerin darbe...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 03:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 03:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hasta yatağında demokrasi nöbetine geldi
Muş’ta binlerce vatandaş demokrasi nöbeti için meydanları doldururken yeni evlenen çiftler ve bazıları ise hasta yatağıyla geldi.
Ülke genelinde olduğu gibi Muş’ta da demokrasi nöbeti devam ediyor. 15 Temmuz tarihinde bir grup askerin darbe girişiminde bulunmasına tepki gösteren, hükümete ve Cumhurbaşkanına destek veren binlerce vatandaş alanları akın etmeye devam ediyor.
70 metrelik dev Ay Yıldızlı bayrakla belediye meydanına gelen binlerce vatandaş burada hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdi.
Saatlerce sloganlara atarak darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, çeşitli pankartlar ve dövizler açtılar.
Demokrasi nöbetinin tutulduğu alana yeni evlenen çiftler ve kimisi ise hasta yatağıyla geldi.
Korkut ilçesinden merkezde ki demokrasi nöbetine hasta yağıyla getirilen Rıdavn Bilginer (22) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini gösterdi. 20 yıldır felçli olan Bilginer’in babası Mehmet Zeki Bilginer, oğlunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini ve iki gündür merkezde toplanan binlerce vatandaşın arasına katılmak istediğini söyledi.
Hasta oğlu ile birlikte demokrasi nöbetine geldiğini belirten Bilginer, “30 kilometre Korkut’tan buraya geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için geldik. Demokrasi, millet için geldik. Engelli bir oğlum var Recep Tayyip Erdoğan hayranıdır. Dün akşamdan itibaren ilahi beni oraya götür. Bugün onu buraya getirdim. Allah bu millete zeval vermesin, Allah hep Müslümanlara yardımcı olsun. Nasıl Allah’ım Recep Tayyip Erdoğan’a o zor günde, zor akşamda yardımcı oldu, Allah bütün Müslümanların yardımcısı olsun” dedi.
Kardeşinin hasta ve konuşamadığını kaydeden Sevilay Bilginer de “Muş’un Korkut ilçesinden yaşıyoruz. Kardeşim rahatsız konuşamıyor. Kendisi Cumhurbaşkanımız için Başbakanımız için buraya gelmek istedi. Kaç gündür gelmek istiyordu bugüne nasip oldu. Kendisi çok seviyor onu” ifadelerini kullandı.
‘Darbeye hayır, evliliğe evet’ pankartını aracının arkasına asarak demokrasi nöbetine gelen damat ve gelin büyük ilgi gördü.
Kübra koyuncu ile yeni bir hayata adım atan Mehmet Koyuncu, ise “Sosyal bir sorumluluk olarak böyle bir mesaj vermek istedik. Buraya darbeye hayır, evliliğe evet diye yazdık” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.