Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haritacılardan Birlik Beraberlik Örneği

Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen buluşma yemeği, Crowne Plaza’da gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2019 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Haritacılardan Birlik Beraberlik Örneği

Geceye; AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zehra Sönmez, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer, MHP ve CHP İl ve İlçe Yöneticileri, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Şenocak ve BTSO Meclis Başkan Yardımcısı Metin Şenyurt, HKMO Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, İMO Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve KARADENİZSİAD Başkanı Süleyman Uzun’un yanı sıra çok sayıda mühendis ve aileleri katıldı.

Gecede konuşan HKMO Bursa Şubesi Başkanı Ali Faruk Çolak, “Sektörün mihenk taşıyız. Biz izin vermeden kimse inşaat başlayamaz, biz tamam demeden de kimse inşaatını tamamlayamaz. Bu geleneksel yemeklerimiz bizim için çok özel. Çünkü farklı kurumlarda çalışan, meslekte yeni olan veya 40, 50 yılı aşkın süredir mesleğini icra eden mühendislerle bu özel gecede buluşuyoruz” derken, meslekte ve ülke genelinde birlik beraberlik çağrısında bulundu.

HKMO Genel Başkanı Orhan Kasap da şunları söyledi: “Harita ve Kadastro Mühendisleri, oldukça meşakkatli bir mesleği yapmaktadırlar. Bizim yaklaşık 18 bine yakın kayıtlı üyemiz var. Mesleğin daha iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz.”

Konuşmaların ardından meslekte 25’nci ve 40’ncı yılını tamamlayan üyelere teşekkür plaketleri verildi. Plaket töreninin ardından HKMO Bursa Şubesi Başkanı Ali Faruk Çolak, Genel Merkez Üyeleri, oda yönetim kurulu üyeleri, Şube Eski Başkanları ve protokol tarafından pasta kesildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.