Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamo Ağa’dan darbe girişimi protestosu

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yaşayan ve 4 eşi, 56 çocuğu, 200 torunu bulunan Hamo Ağa lakaplı Mehmet Arslan, ailesini ve akrabalarını bir araya toplayarak, darbe girişimini protesto etti. Arslan, “Bizler de canımız pahasına başkomutanımızın...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yaşayan ve 4 eşi, 56 çocuğu, 200 torunu bulunan Hamo Ağa lakaplı Mehmet Arslan, ailesini ve akrabalarını bir araya toplayarak, darbe girişimini protesto etti. Arslan, “Bizler de canımız pahasına başkomutanımızın arkasındayız” dedi.
Diyarbakır’ın Bismil İlçe Ziraat Odası başkanlığını da yapan Hamo Ağa lakaplı Mehmet Arslan, 4 eşi, 56 çocuğu, 200 torunu ile akrabalarını bir araya getirerek, 15 Temmuz darbe girişimcilerine tepki gösterdi. Ziraat Odası önünde basın açıklaması yapan Arslan, hain darbe girişiminin tarihe kara bir leke olarak geçeceğini belirterek, “Bu hain darbe girişimi başarısız olmuştur ve sonuçta demokrasi ve halkın iradesi kazanmıştır. Baştan ben, ailem olmak üzere tüm Bismil halkı ve çiftçilerimiz ve dava arkadaşlarımla buradayız. Bu hain planı şiddetle kınadığını belirtir halkın iradesine saygısı olmayan bu vatan hainlerinin en ağır şekilde cezalandırmasını istiyoruz. Hiçbir güç hiçbir kimse halkın oylarıyla seçilmiş cumhurbaşkanına, hükümete, halkın temsilcisi olan meclise karşı darbe girişiminde bulunamaz çünkü demokrasilerde son sözü halk söyler ve halk hainlere müsaade etmedi. Buradan başta cumhurbaşkanımızın ve tüm devlet kurumlarımızın yanında olduğumuzu belirtir. Bizlere de canımız pahasına başkomutanımızın arkasındayız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.