Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halk Ekmek Fabrikası ile Özgıda-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası ile Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Özgıda-İş Sendikası arasında, 2016-2018 yılları için 320 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.Halk Ekmek Fabrikası ile Özgıda-İş Sendikası...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Halk Ekmek Fabrikası ile Özgıda-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı
Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası ile Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Özgıda-İş Sendikası arasında, 2016-2018 yılları için 320 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Halk Ekmek Fabrikası ile Özgıda-İş Sendikası arasında 2016-2018 yılları için 320 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Halk Ekmek Fabrikası’nda düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza törenine, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay, Özgıda-İş Sendikası Başkanı Mehmet Şahin, Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, sendika ve fabrika yöneticileri ile işçiler katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Özgıda-İş Sendikası Başkanı Mehmet Şahin, Halk Ekmek Fabrikası’nın ürün çeşitliliğinden söz ederek, “Biz de evlerimizde afiyetle yiyoruz, ellerinize sağlık” dedi.
İşyerinde, sendika-işveren çekişmesinden çok, çalışanların emeklerinin karşılığının verilmesi adına birlikte çalışma gerçekleştiren sendika üyelerine ve İlkbahar’a teşekkür eden Şahin, “Ayrıca Sendikamızın en büyük üyeleri arasında yer alan Halk Ekmek Fabrikası’nın çalışmalarından dolayı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Halk Ekmek Genel Müdürü İlkbahar, personelle işçi-işveren gibi değil de bir aile gibi çalıştıklarını kaydederek, Başkentlilerin ucuz, sağlıklı ve güzel ekmek yiyebilmeleri için gayret sarf ettiklerini söyledi. Ankara Halk Ekmek’in bir marka haline geldiğini ve bunda tüm çalışanların ortak emeklerinin katkısı olduğunun altını çizen İlkbahar, “Ben de burada bir çalışanım. Sadece Genel Müdür olarak tanımlanmışım. Hepimiz bir aileyiz. 23 yıldır birlikte çalıştık ve karşılığını da alıyoruz” şeklinde konuştu.
İşçilere maaş ikramiyesi
İlkbahar, konuşmasının sonunda, Başkan Gökçek’in, tüm çalışanlara selamı olduğunu da ileterek, çalışanlara birer maaş ikramiye verileceği müjdesini verdi. İlkbahar’ın müjdesi, çalışanlar tarafından büyük alkış aldı. Konuşmaların ardından, 320 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmzaların atılmasıyla birlikte, Halk Ekmek Fabrikası’ndaki 320 işçinin ücretlerinde 2016-2018 tarihlerini kapsayacak ve ilk 6 ay için yüzde 4, ikinci, üçüncü ve dördüncü 6 aylar için de TÜFE oranında artış yapılması kabul edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.