Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haldun Domaç hemşehrileriyle bir araya geldi

Ünlü Spor Yazarı ve Gazeteci Haldun Domaç, başkanı olduğu Tirebolu Dernekler Federasyonu’nun (TİRDEF) düzenlediği iftar programında hemşehrileriyle buluştu.Tirebolu ilçesinde bir restoranda düzenlenen iftar programına Giresun Federasyonu...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Haldun Domaç hemşehrileriyle bir araya geldi
Ünlü Spor Yazarı ve Gazeteci Haldun Domaç, başkanı olduğu Tirebolu Dernekler Federasyonu’nun (TİRDEF) düzenlediği iftar programında hemşehrileriyle buluştu.
Tirebolu ilçesinde bir restoranda düzenlenen iftar programına Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
TİRDEF olarak yedi yıldır programı düzenlediklerini belirten Domaç, "Bu programın amacı İstanbul’da yaşayan Tirebolularla burada yaşayan Tireboluları bir araya getirmek. Çünkü gerçekten gurbetten, memlekete her zaman bir özlem var. Biz bu özlemi gidermek istiyoruz, bir araya gelmek istiyoruz. Bunun için de bu programı geleneksel hale getirdik. Bu kez yedincisini yapıyoruz. Biz Tirebolu’ya bir şeyler kazandırmak için çalışan bir sivil toplum kuruluşuyuz ve bizim sloganımız şu ’TİRDEF Tirebolu için çalışır’" dedi.
Program, iftar yemeğinin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.