Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakkı Devrim Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

87 yaşında hayatını kaybeden Türk basının önemli isimlerinden gazeteci ve yayımcı Hakkı Devrim, son yolculuğuna uğurlanıyor.Duayen gazeteci Hakkı Devrim için Levent Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Beşiktaş Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
87 yaşında hayatını kaybeden Türk basının önemli isimlerinden gazeteci ve yayımcı Hakkı Devrim, son yolculuğuna uğurlanıyor.
Duayen gazeteci Hakkı Devrim için Levent Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CHP İstanbul Milletvekili Eski Genel Sekreter Gürsel Tekin, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, gazeteci Hıncal Uluç, ünlü komedyen Okan Bayülgen, oyuncu Ali Poyrazoğlu, ailesi, meslektaşları ve çok sayıda kişi katıldı. Hakkı Devrim’in kızı Zeynep Çağlıyor, oğlu Serdar Devrim cami avlusunda taziyeleri kabul ediyor.
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Benim amcamın sınıf arkadaşıydı. Benim gibi hem Kabataş Erkek Lisesi Mezunu hem de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Cenaze namazının çok öncesinde caminin avlusu doldu. Allah rahmet eylesin" dedi.
Hakkı Devrim’in cenazesi, öğle namazını müteakip Levent Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.