Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakkari’de Sel Suları Yolu Ulaşıma Kapattı

Hakkari’nin Çanaklı köyü ile 1. tünel arasındaki yolda aşırı yağışlar nedeniyle dağdan yola taşınan çamur ve taş parçaları ulaşımı etkiledi.Sel suyunun yola taşıdığı çamur ve taş parçaları nedeniyle Hakkari-Van karayolu ulaşıma...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 21:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 21:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Çanaklı köyü ile 1. tünel arasındaki yolda aşırı yağışlar nedeniyle dağdan yola taşınan çamur ve taş parçaları ulaşımı etkiledi.
Sel suyunun yola taşıdığı çamur ve taş parçaları nedeniyle Hakkari-Van karayolu ulaşıma kapandı. Hakkari’ye 15 kilometre mesafede bulunan Çanaklı köyü ile 1. tünel arasında bulunan vadide yağmur sularının beraberinde getirdiği çamur ve taş parçaları karayolunu saatlerce ulaşıma kapattı. Yüzlerce aracın mahsur kaldığı bölgeye ulaşan karayolları ekipleri 3 saatlik bir çalışmanın ardından sürücülerin iftara yetişmesi için yolu geçici olarak ulaşıma açtı.
Yolda mahsur kalan sürücüler, Haziran ayında ilk defa böyle bir afet yaşadıklarını belirterek, üç saat boyunca yolda mahsur kaldıklarını söylediler.
Karayolları ekiplerinin iş makineleriyle yolu ulaşıma kısmen açmasıyla yüzlerce araçlık konvoyun geçişinin ardından, ekipler tekrar yolda çalışma başlatarak çamur ve taşların kapattığı menfezlerde çalışmaya devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.