Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakkari İl Emniyet Müdürü ve komutanlardan Mehmetçiklere moral ziyareti

Hakkari İl Emniyet Müdürü, Hakkari İl Jandarma Komutan Vekili ve 2’nci Hudut Tugay Komutanı Vekili, 2’nci Hudut Tugayındaki ve Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi gören Mehmetçikleri ziyaret etti.TSK’dan yapılan açıklamada, Hakkari İl Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari İl Emniyet Müdürü, Hakkari İl Jandarma Komutan Vekili ve 2’nci Hudut Tugay Komutanı Vekili, 2’nci Hudut Tugayındaki ve Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi gören Mehmetçikleri ziyaret etti.
TSK’dan yapılan açıklamada, Hakkari İl Emniyet Müdürü, Hakkari İl Jandarma Komutan Vekili ve 2’nci Hudut Tugay Komutanı Vekili’nin, 2 Aralık 2016 tarihinde Çukurca Güven Dağında, göz gözü görmeyen kar yağışı ve sis altında teröristlerle çıkan çatışmada kahramanca mücadele eden 2’nci Hudut Tugayının kahraman Mehmetçiklerini ziyaret ettikleri ve çatışmada hayatlarını kaybeden kahraman şehitlere ve tüm şehitlere dua ettikleri kaydedildi.
Aynı çatışmada yaralanan askerleri Hakkari Devlet Hastanesinde ziyaret eden heyetin şükranlarını sundukları vurgulanarak, "Yaralı Mehmetçikler yaşadıkları o anları anlatmayı müteakip, bir an önce iyileşerek silah arkadaşlarının yanına dönme taleplerini de komutanlarına iletmişlerdir. O gün şehit olanlar diğer mevzilerde çatışan arkadaşlarını takviyeye giderken uzaktan atılan roket atışı ile şehit olmuşlardır" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.