Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakkari Çukurca’da 1 Asker Şehit Oldu

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari Çukurca kırsalında yürütülmekte olan operasyonda bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğunu açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari Çukurca kırsalında yürütülmekte olan operasyonda bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğunu açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "03 Mayıs 2016 Salı günü Hakkâri Çukurca kırsalında yürütülmekte olan operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız saat 13.25’te şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşımızın tedavisine tahliye edildiği hastanede devam edilmektedir" ifadesi kullanıldı.
5 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Çıkan çatışmada beş teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilerek operasyona devam edildiği bildirildi.
Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar diliyoruz" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.