Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hak-iş’ten İstanbul’daki Terör Saldırısına Kınama

Hak-iş Genel Başkanı Mahmut Arslan, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Gerçekleştirilen Terör Saldırısını Kınayarak, İnsanliğin Ortak Sorunu Olan Teröre Çare Bulunması İçin Uluslararası Kuruluşların Ve Ülkelerin Çifte Standardı Bırakarak Bira Raya Gelmesi Ve Teröre Karşı Ortak Tavır Alması Gerektiğini Bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hak-iş’ten İstanbul’daki Terör Saldırısına Kınama
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak, insanlığın ortak sorunu olan teröre çare bulunması için uluslararası kuruluşların ve ülkelerin çifte standardı bırakarak bira raya gelmesi ve teröre karşı ortak tavır alması gerektiğini bildirdi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen hain saldırının ardından yaptığı yazılı açıklamada, “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak barış, huzur ve kardeşlik ayı olan mübarek Ramazan ayında bile terör bir türlü durmak bilmiyor. Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen hain saldırıyı nefretle kınıyoruz. Türkiye devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele konusunda daha aktif ve etkin çalışmaları hayata geçirecek ve başarıya ulaşacaktır. HAK-İŞ olarak terör saldırılarının amacının ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmak olduğunu biliyoruz. Buna karşılık devletimizin terörizmle yaptığı mücadelede başarılı olması için her türlü katkı ve desteği vermeye devam edeceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz. Ülkemizin birliğine, kardeşliğine kasteden hainlerin hesapları, tuzakları geçmişte olduğu gibi bugün de boşa çıkarılacaktır” ifadelerini kullandı.
“İnsanlığın ortak sorunu olan teröre çare bulunması için uluslararası kuruluşların ve ülkelerin çifte standardı bırakarak bir araya gelmesini ve teröre karşı ortak tavır almasını istiyoruz” diyen Arslan, şunları kaydetti:
“HAK-İŞ olarak terörün son bulduğu, kardeşlik, huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırısını nefretle bir kez daha kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.