Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hak-İş’ten 30 Ağustos mesajı

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Son günlerde Diyarbakır, Van, Bitlis, Elazığ, Gaziantep ve Cizre’de yaşanan olaylar 15 Temmuz’un ve hain şer şebekelerinin işbaşında...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Son günlerde Diyarbakır, Van, Bitlis, Elazığ, Gaziantep ve Cizre’de yaşanan olaylar 15 Temmuz’un ve hain şer şebekelerinin işbaşında olduğunu gösteriyor. Ülkemizin huzurunu ve istikrarını bozmak isteyenlere karşı milli birlik ve dayanışma ruhu ile milletimiz gereken karşılığı vermektedir" dedi.
Hak-İş Genel Başkanı Arslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında şunları kaydetti:
"30 Ağustos Anadolumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun, ülkemiz ve milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğünün sembol günlerinden birisi, toplumsal birlik ve dayanışmamızın bir göstergesidir. 30 Ağustos, İstiklal mücadelemizin zaferle taçlandığı, Cumhuriyetimizin temellerinin inşa edildiği, tarihten silinmek istenen bir milletin direniş ve dirilişinin yükseldiği ve tüm ezilen milletlere moral ve heyecan kaynağı olduğu bir gündür. Geçmişi zaferlerle dolu milletimiz 15 Temmuz’da yeni bir zafer kazandı. Tek vücut halinde hareket ederek, tarihte destanlar yazan bir millet, 15 Temmuz’da da büyük bedeller ödeyerek yeni bir destan yazdı. Hainlerin doğrulttuğu namluların karşısına göğsünü siper etti. Tek derdi ’vatan’ olan bir millet, milli bir davada hainlere karşı tek yürek oldu. Vatanına ve bayrağına sahip çıktı. Şanlı tarihi destanlarla dolu olan bu millet, ülkemizde; bölgemizde ve tüm dünyada, barış, özgürlük ve istikrarın güvencesi olmaya devam etmektedir."
Terör saldırılarının son günlerde artarak devam ettiğine dikkat çeken Arslan, "Son günlerde Diyarbakır, Van, Bitlis, Elazığ, Gaziantep ve Cizre’de yaşanan olaylar 15 Temmuz’un ve hain şer şebekelerinin işbaşında olduğunu gösteriyor. Uluslararası güçlerin ve içerdeki ihanet şebekelerinin oyunlarının hala bitmediğini görüyoruz. Bu saldırıların amacını biliyoruz. Ülkemizin huzurunu ve istikrarını bozmak isteyenlere karşı milli birlik ve dayanışma ruhu ile milletimiz gereken karşılığı vermektedir. Türkiye halkı, birlik ve bütünlük içinde barış ve huzurun sağlanması, demokrasi ve özgürlük ortamının gelişmesi için çalışmaya devam edecektir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.