Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hainler Vatandaşların Evlerine Büyük Zarar Verdi

Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği Şırnak’ta teröristler, vatandaşların evlerine zarar vererek kullanılmaz hale getirdi.Şırnak il merkezinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Güvenlik...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği Şırnak’ta teröristler, vatandaşların evlerine zarar vererek kullanılmaz hale getirdi.
Şırnak il merkezinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Güvenlik güçleri tarafından paylaşılan görüntülerde, operasyonlar kapsamında evlerde yapılan aramalarda teröristlerin Şırnaklı vatandaşların evlerine verdikleri zararlar açıkça görülüyor. Hainlerin vatandaşların evlerini kendi barınma yerleri haline dönüştürürken evlerin zeminlerini sığınaklar yapabilmek için kazdıkları, duvarlarını ise geçiş koridorları yapabilmek için yıktıkları belirlendi. Görüntülerde, teröristlerin ne kadar kötü koşullarda kaldığı da görülüyor. Evde teröristlerin el yapımı patlayıcı yapımında kullandığı çok miktarda çivi, tüp gibi malzemeler de ele geçirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.