Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hainler Tüplerle Tuzaklamış

Nusaybin’de devam eden operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından el yapımı patlayıcı yapmak amacıyla kullanılan boş tüpler ele geçirildi.Güvenlik birimleri, Nusaybin’de devam eden operasyonlar esnasında...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nusaybin’de devam eden operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından el yapımı patlayıcı yapmak amacıyla kullanılan boş tüpler ele geçirildi.
Güvenlik birimleri, Nusaybin’de devam eden operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından el yapımı patlayıcı yapmak amacıyla kullanılan boş tüpler ele geçirildiğini belirterek, ayrıca bina içine ve bahçeye tuzaklanmış tüpler bu sayının dışında olduğu kaydedildi.
Güvenlik birimleri tarafından paylaşılan fotoğraflarda, Nusaybin sokaklarında hainler tarafından açılmış barikatlar ve bu barikatların kaldırılması çalışmaları gözler önüne seriliyor.
Ayrıca binalarda açılan tüneller ve sığınaklar ile bunların tahkim edilmesi için yapılan barikatların görüntüleri de fotoğraflarda yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.