Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güzel Havayı Fırsat Bilen Vatandaşlar, Sahile Akın Etti

İstanbul’da hafta sonunu değerlendirmek isteyen vatandaşlar sahile akın etti. Güzel havayı kimi vatandaşlar balık tutarak kimileri de yürüyüş yaparak değerlendirdi.İstanbul bu hafta yağışlı bir gün geçirmişti. Geçen yağışlı günün...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da hafta sonunu değerlendirmek isteyen vatandaşlar sahile akın etti. Güzel havayı kimi vatandaşlar balık tutarak kimileri de yürüyüş yaparak değerlendirdi.
İstanbul bu hafta yağışlı bir gün geçirmişti. Geçen yağışlı günün ardından hava sıcaklığının artması ve havaların düzelmesiyle birlikte vatandaşlar Pazar günlerini değerlendirmek için, sabahın erken saatlerinde kendilerini deniz kenarına attı. Genç yaşlı her kesimden insanın geldiği Arnavutköy Sahili’nde kimi vatandaşlar balık tuttu, kimileri ise yürüyüş yaptı. Renkli görüntülerin oluştuğu sahilde balık tutan vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu.
Yürüyüş yapmak için sahile gelen vatandaşlardan Ümit Kurt, güzel bir gün olduğunu ifade ederek, “Yürüyüşe çıktık herkes gibi görüyorsunuz burası çok kalabalık, balıkçılar var yürüyüşe çıkan insanlar var güzel bir Pazar geçirmesini diliyorum herkese” dedi.
Sahile balık tutmayan gelen Nuri Poyraz ise balıkların çok olduğunu kaydederek, “Bir fırsat bulduk kendimize izin verdik buraya geldik. Pazar günümüzü değerlendirmek amaçlı geldik. Balıklar çok bayağı bir bereketli, İstavrit var burada, Sardalya var” diye konuştu.
“UFAK BALIKLARI SALIYORUZ”
Oğlu ile birlikte balık tutan Burhan Işık, ortamın güzel olduğunu söyleyerek, “Güzel bir ortam, çocuğu da getirdim alışsın diye. Bu ortamı görsün sevsin, beraber baba oğul balık tutuyoruz. İnşallah bu akşam bereketli bir şekilde balık tutup gideceğiz. Ufak olan balıkları salıyoruz. Sardalya iri güzel onları alıyoruz” şeklinde konuştu.
Babasına balık tutarken izleyen Muhammet Arda Işık, babasına yardım ettiğini söyleyerek, “Balıkları kancadan çıkartıyorum. Balıkları suya koyuyorum arada sırada elimi suya sokup balıklarla oynuyorum. Seviyorum balık tutmayı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.