Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güvenpark temizleniyor

FETÖ’cü askerlerin darbe girişiminden sonra ‘’demokrasi nöbeti’’nin toplanma merkezi olan Güvenpark Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün temizleniyor. Temizlik çalışmalarının yanı sıra ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ’cü askerlerin darbe girişiminden sonra ‘’demokrasi nöbeti’’nin toplanma merkezi olan Güvenpark Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün temizleniyor. Temizlik çalışmalarının yanı sıra ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları da yapılıyor.
FETÖ’cü askerlerin darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşları meydanlara çağırmasıyla başlayan“demokrasi nöbetleri” Güvenpark’ta ilk günkü heyecanıyla devam ediyor.
Nöbetlerin Ankara’daki merkezi olan Güvenpark’ta, Büyükşehir Belediyesi vatandaşların temiz ve sağlıklı ortamda nöbetlere devam etmeleri için bölgedeki çalışmalarını her gün titizlikle sürdürüyor.
Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından park içinde bulunan havuzun suyu boşaltılarak temizlik yapıldı. Havuz temizliğinin yanı sıra başta Güvenpark olmak üzere Kızılay ve çevresi çok sayıda temizlik ve yıkama personeli tarafından yıkanarak temizleniyor.
Güvenpark’a çadır kuran, çimler üzerinde nöbet tutan vatandaşların sağlığını korumak ve hastalık oluşmasını, yayılmasını önlemek amacıyla BELPLAS tarafından dezenfekte ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.