Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güroymak Belediye Başkan Vekili Alibeyoğlu göreve başladı

Bitlis’in Güroymak Belediye Başkan Vekilliğine atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu göreve başladı.Güroymak Belediye Başkanı Mehmet Emin Özkan’ın ’PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan tutuklanmasının...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bitlis’in Güroymak Belediye Başkan Vekilliğine atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu göreve başladı.
Güroymak Belediye Başkanı Mehmet Emin Özkan’ın ’PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan tutuklanmasının ardından Bitlis Valiliği tarafından başkan vekilliğine Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu getirildi. Sabah saatlerinde Alibeyoğlu, beraberindeki Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileriyle belediye binasına geldi. Görevlendirmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Ufuk Özen Alibeyoğlu, “Bu görevi devletimiz bize güvenip tevdi ettiği için, devletimizin her kademesindeki bütün yetkililerine çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah bütün ekiple beraber verilen bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. Tabi gönül isterdi ki bu olaylar hiç olmasın, ülkemizde herkes huzur ve refah içerisinde yaşasa, atananlar ve yahut da seçilenler görevini hakkıyla hukuka uygun yapsaydılar” dedi.
Hiçbir ayrım gözetmeden hizmet etmek için geldiklerini ifade eden Alibeyoğlu, “Devletimiz vatandaşına karşı renk körüdür. Hizmet götürürken vatandaşının dinine, diline, ırkına, görüşüne, siyasi düşüncesine bakmaz. Sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğu için hizmet götürür. Devletimizin kuruluşundan bu tarafa sahip olduğu bu felsefeyi biz de burada ülkemizin en güzel bölgelerinde bunu hakkıyla yapmaya çalışacağız. Tarafsız olacağız, hukuka uyacağız, hak ve adalet neyse onu yapmanın mücadelesini vereceğiz. Bunu yaparken de karşımıza çıkacak zorluklar neyse zerre miktar tereddüt etmeden, geri adım atmadan devletimizin bütün unsurlarıyla üzerine gideceğiz” diye konuştu.
“Yapılması gereken şey neyse yapılacak, nerede durmamız gerektiğini de biliyoruz” ifadelerini kullanan Alibeyoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Tarafımız devletin tarafıdır, hukukun tarafıdır, hak ve adaletin tarafıdır, doğrunun tarafıdır. Milletin her ferdine 7’den 77’sine hizmet götürme tarafıdır. Allah yardımcımız olsun. İnşallah bu hizmeti; bu evliyalar diyarı, İslam’a beşiklik yapmış bu ilçeye en güzel şekilde yapmayı Allah nasip eder. İlimizde devletimizin ve hükümetimizin temsilcisi Sayın Valimizin koordinesinde bütün çalışmalarımızı en güzel şekilde yapacağız.”
(GO-MSA-HA-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.