Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürcü soyguncuların şehit ettiği polis son yolculuğuna uğurlanıyor

Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişiminde bulunan darbeci askerlere girilen çatışmada elinden yaralandıktan üç gün sonra otomobilini gasp etmek isteyen 5 Gürcü soyguncu tarafından vahşice katledilen polis...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişiminde bulunan darbeci askerlere girilen çatışmada elinden yaralandıktan üç gün sonra otomobilini gasp etmek isteyen 5 Gürcü soyguncu tarafından vahşice katledilen polis memuru Çetin Şahan için İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.
Törene, 45 yaşındaki şehit polis memuru Çetin Şahan’ın yakınları ve mesai arkadaşlarının yanı sıra İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Belediye Başkanı Ali Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önüne getirilen Şahan’ın Türk bayrağına sarılı tabutunu gören yakınları gözyaşlarına boğuldu. Tabuta sarılıp gözyaşına boğulan Şahan’ın eşini kadın polisler ile yakınları teselli etmeye çalıştı.
Tören sırasında şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, Çetin Şahan’ın özgeçmişi okundu, İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya bir konuşma yaptı. Mlletin, şehit polisleri her zaman yaşatıp, hayırla yad ettiğini belirten Sarıkaya, Şahan’ın geride bıraktıklarına sahip çıkacaklarını ifade ederek, “Hepimizin başı sağ olsun” dedi.
Dualar okunmasının ardından Çetin Şahan’ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kırşehir’e gönderildi.
Çetin Şahan, dün sabah saat 06.00 sıralarında arabasını gasp etmek isteyen 5 Gürcü tarafından vahşice öldürülmüştü. Çetin Şahan’ı önce dövüp, bıçaklayan, sonra da defalarca otomobille ezen, birçok suçun şüphelileri de olduğu öğrenilen Gürcistan uyruklu 5 şüpheli yakalanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.