Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gurbetçilerin dönüş yolculukları devam ediyor

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yaşayan ve yıllık izinlerini Türkiye’de geçiren gurbetçilerin dönüş yolculukları devam ediyor.Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yaşayan ve yıllık izinlerini Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde geçiren...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yaşayan ve yıllık izinlerini Türkiye’de geçiren gurbetçilerin dönüş yolculukları devam ediyor.
Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yaşayan ve yıllık izinlerini Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde geçiren Türk işçiler, dönüş yolculuğunda Edirne’de bulunan sınır kapılarında yoğunluk oluşturmaya devam ediyor. Başta Kapıkule olmak üzere Pazarkule, Hamzabeyli ve İpsala Sınır Kapıları’nı kullanarak Bulgaristan ve Yunanistan’a, oradan da karayolu ile yaşadıkları ülkelere gitmek için yola çıkan gurbetçiler, zaman zaman sınır kapılarında yaşanan yoğunluk nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşturuyor.
Ankara’da aile ile birlikte yıllık izinlerini geçirdiklerini ve Fransa’ya dönüş yolculuğuna geçtiklerini belirten Fahrettin Yıldız, “5 haftalık bir iznimiz vardı. Göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçti. Şimdi dönüş yolundayız. Tabi ki memleketimizden ayrılmanın burukluğu da var içimizde ama hem işimiz hem de çocukların okulları başlayacak. İnşallah gelecek yıl tekrar gelmek istiyoruz. Türkiye’yi çok seviyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.