Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Günün ilk çorbası Süleymanpaşa Belediyesi’nden

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi yaklaşık 3 yıl önce hayata geçirdiği İkram Çeşmesi ile vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.Sıcak yaz günlerinde gün boyunca soğuk su ikramı yaparak vatandaşların yanında olan İkram...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Günün ilk çorbası Süleymanpaşa Belediyesi’nden

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi yaklaşık 3 yıl önce hayata geçirdiği İkram Çeşmesi ile vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Sıcak yaz günlerinde gün boyunca soğuk su ikramı yaparak vatandaşların yanında olan İkram Çeşmesi, havaların soğuması ile birlikte de sıcak çorba ikramına başladı.

Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevinde hazırlanan her gün farklı bir çorbanın ikramını yapan İkram Çeşmesi, Cengiz Topel Meydanı, Otogar karşısı ve Köprübaşı mevkisi olmak üzere 3 ayrı noktada hafta içi 06.00 - 09.00 saatleri arasında ücretsiz olarak sıcak çorba ikram ediyor.

Günlük 4 bin 500 bardak çorba kapasitesi ile çalışan İkram Çeşmesi, sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılarken Süleymanpaşa Belediyesi de sosyal belediyecilik örneği sergilemenin mutluluğunu yaşıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.