Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güngören’deki ilkokullar oyun parkına dönüştü

Güngören’deki tüm ilkokullarda tatilden dönen çocukların okula adapte olmalarını sağlamak amacıyla çeşitli gösteriler düzenledi.2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Güngören İlköğretim Okulu’nda çeşitli...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güngören’deki ilkokullar oyun parkına dönüştü
Güngören’deki tüm ilkokullarda tatilden dönen çocukların okula adapte olmalarını sağlamak amacıyla çeşitli gösteriler düzenledi.
2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Güngören İlköğretim Okulu’nda çeşitli gösteriler düzenlendi. Gösteriler Güngören’de eğitim yapan 11 ilkokulun bahçelerinde aynı anda yapıldı. Güngören Belediyesi, tatilden dönen çocukların okulun ilk ders haftasında okula adapte olmalarını sağlamak amacıyla yaptığı etkinliğe öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Okul bahçesinde kurulan şişme oyun alanları, çizgi roman kıyafetleri giymiş animatörlerin yanı sıra dağıtılan pamuk şeker ve mısır ile çocuklar adeta oyun parkında eğlendi. Çocuklara okulu sevdirmek ve miniklerin ilk haftasında okula alışmalarını sağlamak için düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.
Okulun açılmasının çok sevindiğini söyleyen 4’üncü sınıf öğrencisi Melisa Aslan, “Arkadaşlarımı özlemiştim onları görüyorum. Ders çalışmayı, okulu severim. Öğretmenlerimi çok seviyorum” dedi.
Okulu çok özlediğini belirten 4’üncü sınıf öğrencisi Aslıhan Şenel, “En çok dersleri ve okulun bahçesini özledim. Okulun bahçesini çok özledim çünkü beden eğitimi dersi yapıyoruz, eğlenceli şeyler oluyor. En sevdiğim dersler matematik ve İngilizcedir. Burada dağıtılan pamuk şekerden de iki tane yedim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.