Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güney Kore ve Alman turistler, Kapadokya’ya hayran kaldı

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesini ziyaret eden Koreli ve Alman turistler, hayran kaldılar.Türkiye’nin peribacaları, eşsiz güzellikteki vadileri, balonculuk, yeraltı şehirleri ile ünlü turizm merkezlerinden...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesini ziyaret eden Koreli ve Alman turistler, hayran kaldılar.
Türkiye’nin peribacaları, eşsiz güzellikteki vadileri, balonculuk, yeraltı şehirleri ile ünlü turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini ziyaret eden Koreli ve Alman turistler bölgeye hayran kaldıklarını, Türk insanının son derece misafirperver olduğunu, herkesin Kapadokya bölgesini görmesi gerektiğini söylediler.
Uçhisar Cevizlibağ mevkiini ziyaret eden Koreli turistler, Kapadokya bölgesine ilk kez geldiklerini ve Türkiye’de olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.
Göreme panoramayı ziyaret eden 24 yaşındaki Alman turist Niklas Cumberg ise Kapadokya bölgesine ilk kez geldiğini ifade ederken, “Buraya ilk kez geldim. Böyle bir yeri daha önce hiç görmedim. Almanya’da böyle yerler yok. O yüzden tüm dünya insanlarına Kapadokya bölgesini gelip gezmeyi tavsiye ederim. Dünyada böyle bir yerin eşi benzeri yok" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.