Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güneşi gören dışarı çıktı

Tekirdağ’da ocak ayının ortalarında kendini gösteren güneş vatandaşları mutlu etti.Türkiye’nin birçok şehri kara kışın esaretindeyken, Tekirdağ’da son birkaç gündür güneşli hava etkili oluyor. Güneşli havayı gören vatandaşlar...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güneşi gören dışarı çıktı

Tekirdağ’da ocak ayının ortalarında kendini gösteren güneş vatandaşları mutlu etti.

Türkiye’nin birçok şehri kara kışın esaretindeyken, Tekirdağ’da son birkaç gündür güneşli hava etkili oluyor. Güneşli havayı gören vatandaşlar sahil ve park alanlarına akın etti. Tekirdağ merkez Süleymanpaşa’da bahardan kalma günler yaşayan vatandaşlar, ocak ayında sıcak bir hava ile karşılaşmanın güzel olduğunu ifade etti.

"Buranın havası da Akdeniz’e doğru kaymaya başladı"

Sahil kenarında yürüyüşe çıkan Fevzi Arslan isimli vatandaş, "Kışları birkaç gün kış yapar birkaç gün açar. Bu şekilde gider yani. Buranın havası bu şekilde. Yani bu 30-40 sene önceki havalarına göre iklimler bayağı değişti bayağı bir ısındı. Eskiden kar kış falan bayağı çoktu ama şimdi azaldı yani buranın havası da Akdeniz’e doğru kaymaya başladı, buranın iklimi de" dedi.

Sahilde gezen emekli Selçuk Gürocak ise, "Hava çok güzel, sahil boyunda gezmeye geldik öyle dolaşıyoruz. Güneşli bir hava var" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.