Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gündüz geceye, caddeler dereye dönüştü

Balıkesir’in Edremit körfezinde etkili olan yağış Edremit ilçesinde öğleden sonra etkisini artırarak gündüzü geceye, cadde ve sokakları da adeta dereye dönüştürdü.Balıkesir’in Kuzey Ege ilçelerinde sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’in Edremit körfezinde etkili olan yağış Edremit ilçesinde öğleden sonra etkisini artırarak gündüzü geceye, cadde ve sokakları da adeta dereye dönüştürdü.
Balıkesir’in Kuzey Ege ilçelerinde sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağış, öğle saatlerinden itibaren etkisi artırarak sürdürüyor. Edremit ilçesi öğle saatlerinde yağmur bulutları ve sağanak nedeniyle adeta geceyi yaşadı. Araçlar yollarda lambalarını yakarak ilerledi. Sağanak yağış ilçenin bir çok cadde ve sokağında da su baskınlarına neden oldu. Cadde ve sokaklar dereye döndü. Sürücüler ve vatandaşlar dereye dönüşen cadde ve sokaklarda zor anlar yaşadı. Edremit ilçe merkezinde metrekareye 70 kilogram yağışın düştüğü öğrenildi. Yağışlı havanın Çarşamba sabahına kadar bölgede etkili olması beklenirken yetkililer vatandaşları su baskınları ve fırtınanın etkilerine karşı önlem almaya çağırdı.
(EME-HA-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.