Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı darbe girişimine ilişkin Türkçe ve İngilizce broşür yayınladı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, FETÖ darbe girişiminin ardından Türkiye’deki gelişmelerle ilgili uluslararası kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla Türkçe ve İngilizce broşürler yayınladı.Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, FETÖ darbe girişiminin ardından Türkiye’deki gelişmelerle ilgili uluslararası kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla Türkçe ve İngilizce broşürler yayınladı.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz başarısız darbe girişiminden sonra dünyada başlattığı algı operasyonuna karşılık Bakanlığımız da karşı atağa geçmiştir. Bakanlığımızca darbe girişimi ve sonrasındaki sürece ilişkin olarak dünya kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla soru/cevap şeklinde broşür hazırlanmıştır” denildi.
Broşürlerin Türkçe ve İngilizce olarak hazırlandığı belirtilen açıklamada, "Yurt dışında faaliyette bulunan gümrük müşavirliklerimiz/ateşeliklerimize konuyla ilgili veya görevleri kapsamında yapabilecekleri tüm görüşmelerde muhataplarıyla paylaşmalarında ya da konuyla ilgili sorulara muhatap olmaları halinde kullanmak üzere yurt dışına geçici görevle gönderilecek Bakanlığımız temsilcilerine görevleri kapsamında yapabilecekleri tüm görüşmelerde muhataplarıyla paylaşmalarında ya da katılım sağladıkları toplantı, seminer, eğitim ve benzeri faaliyetler esnasında konuyla ilgili sorulara muhatap olmaları halinde kullanmak üzere hazırlanmıştır. Söz konusu broşürün İngilizcesi, Bakanlığımız İngilizce web sayfasında da yayımlanmıştır” ifadelerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.