Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülben Ergen 33’üncü Anaokulunu Açtı

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin, 33’üncü anaokulu ’Çocuklar Gülsün Diye-Engin Deniz Sert’ adıyla İzmir’in Karabağlar ilçesinde açıldı.Türkiye’nin farklı bölgelerinde açtığı...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin, 33’üncü anaokulu ’Çocuklar Gülsün Diye-Engin Deniz Sert’ adıyla İzmir’in Karabağlar ilçesinde açıldı.
Türkiye’nin farklı bölgelerinde açtığı anaokullarıyla aileleri ve çocukları sevindiren Çocuklar Gülsün Diye Derneği, okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunuyor. Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu dernek, 33’üncü anaokulunu Karabağlar ilçesinde açtı. Anaokulunun açılışına Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya, Gülben Ergen, bağışçı İnal ve Zair Sert ile öğrenciler ve velileri katıldı.
Yaklaşık 100 öğrencinin okul öncesi eğitim alabileceği anaokulunun bahçesinde bir de oyun parkı yer alıyor. ’Çocuklar Gülsün Diye - Engin Deniz Sert’ adını taşıyacak anaokulunun ve bahçesindeki oyun parkının yapımını da Sert ailesi üstlendi.
Oğlu Engin Deniz Sert’i 22 yaşında trafik kazasında kaybettiklerini söyleyen baba Zair Sert, "Biz oğlumuz Deniz’i çok sevdik, onu sevmeye doyamadık. Biliyoruz ki onu herkes çok sevdi. 22 yıl bile sürmeyen o kısa hayatında sevginin, mutluluğun, iyiliğin ve tüm güzel şeylerin odağında oldu. 5 yıl önce genç ölümlerin nedenlerinden olan trafik kazasında kaybetmenin acısını üzerimizde yanarak hissettik. Hala bu ateş yanmaya devam ediyor. Bu güzel anaokulunu iki nedenden dolayı yaptırmak istedik. İnsan bu kadar çok sevdiği evladının unutulması düşüncesine dayanamıyor. Biz evladımızı unutmadık unutmayacağız da. Ama insan evladının isminin daha çok anılmasını, isminin bir eserde yaşamasını istiyor. Böylece az da olsa hafifleyeceğini düşünüyorum. İşte bu nedenle biz de oğlumuzun isminin bu okulda yaşamasını istedik. İkincisi de herkesin ülkesi milleti ve çevresi için yapılacak güzel şeylere katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi. Konuşma sırasında Gülben Ergen ve İnal Sert gözyaşlarını tutamadı.
"ALLAH KİMSEYİ EVLAT ACISIYLA SINAMASIN"
"Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın" diyen Gülben Ergen ise "Acılarını yüreklerine gömüp bugün hiç tanımadığı çocukları sevindirdiler, evlatlarının ismini okula vererek. Deniz iyi ki yaşadın, bu kadar çocuğu sevindirmeye sebep oldun, iyi ki böyle bir anne ve baban vardı senin. Cennetinde bize de dua et. Bu kıymetli aileyi hayat boyu başımın üzerinde taşımak istiyorum. İzmir’de bu güzel mahallede herkese selam ediyorum. ’Çocuklar Gülsün Diye’ Derneği 33’üncü okulunu açtı. Bu okulu emanet etmeye geldik. Bir ölüm, bir kayıp, bir acı bugünden itibaren sizin evlatlarınızla sevinç çığlıkları güzel resimlerle oyunlarla hep neşeyle anılacak evladınız ismi. Dünyanın en büyük lideridir Mustafa Kemal Atatürk, bu aydınlık Türkiye’nin aydınlık çocuklarıyla cumhuriyetimizi sırtlayacağız ve böyle devam edeceğiz. Umudun da altını çizerek kendimizi iyi hissedeceğiz. Bu okul, 23 Nisan Çocuklar Bayramı hediyesidir herkese" ifadelerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.