Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Gukuk Kuşu Yuvasının Üzerinden Biri Uçtu” projesinin kapanış toplantısı yapıldı

Tekirdağ Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde 7 aydır yürütülen, bipolar ve psikotik bozukluk tanısı almış hastalara hizmet veren “Gukuk Kuşu Yuvasının Üzerinden Biri Geçti” projesinin kapanış toplantısı yapıldı.Tekirdağ...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde 7 aydır yürütülen, bipolar ve psikotik bozukluk tanısı almış hastalara hizmet veren “Gukuk Kuşu Yuvasının Üzerinden Biri Geçti” projesinin kapanış toplantısı yapıldı.
Tekirdağ Ticaret ve Sanayı Odası’nda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Vekili Mustafa Dönmez ile Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları ve projeden hizmet alan hastalar katıldı.
Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, burada yaptığı konuşmada, toplum ruh sağlığı merkezlerinin artık ülkemiz için ve dünya için çok önemli olduğunu belirterek, "Bundan asırlar önce ecdadımızın uygulamış olduğu tedavi tekniklerinin tekrar İtalya’daki bir gelişme ile gündeme gelmesi ve bizim asırlar önce uyguladığımız tedavi tekniklerinin bu gün tekrar uygulanmaya başlanması ve ülkemizde de gerek il merkezlerinde gerek ilçelerimizde oluşturulan toplum ruh sağlığı merkezleriyle, hastalarımızın belli hastanelerde toplu olarak tedavilerinin yerine, onları toplumun içerisinde toplumla birlikte yaşayarak ve gerçekten bu toplumun bir parçası olduklarının farkındalığının verilerek tedavilerinin yapılmış olması bizleri de büyük bir mutluluğa itiyor. Böyle bir hizmeti insanlarımıza sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkese ülkemiz adına teşekkür ediyorum" dedi.
Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Vekili Uzm. Dr. Mustafa Dönmez de konuşmasında, proje ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ne çeşitli atölyeler kazandırıldığını anlatarak, "Bu atölyeleri hastalara destek amaçlı kullandık ve bundan sonra da kullanmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından, projeden destek alarak atölyelerdeki çalışmalara katılan hastalara sertifikaları Vali Ceylan ve protokol üyeleri tarafından verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.