Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözgeç: “Üreten Kadınları Her Zaman Destekliyoruz”

Ak Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Emine Yavuz Gözgeç gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkın farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2018 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2018 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gözgeç: “Üreten Kadınları Her Zaman Destekliyoruz”

Vişne Caddesi’nde bebe giyim ve konfeksiyon atölyelerini ziyaret eden Vekil Gözgeç, kadınların üretime verdiği desteğe dikkat çekti.

BEKSİAD üyeleri eşliğinde Vişne Caddesi’ndeki üreticileri ziyaret eden Vekil Emine Yavuz Gözgeç, öğle yemeğini de Ponpon Baby çalışanları kadınlarla beraber yedi. Ziyaretlerinde hem üretim yerlerini, hem de showroomları gezen Vekil Gözgeç, firma sahipleri ve çalışanlarla bir araya geldi.

Bebe giyim ve konfeksiyon sektörünün Bursa’nın en önemli üretim ve ihracat kalemlerinden biri olduğunu ifade etti. Vekil Gözgeç, “Bu sektör sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin parlayan yıldızlarından biri. BEKSİAD önderliğinde firmalarımızın isimlerini tüm dünyaya duyurmasını ve Bursa’yı bu konuda bir dünya markası haline getirmesi bizleri sevindiriyor. Ayrıca kadınlarımızın da üretime katkı sağlaması bizleri ayrıca mutlu eden bir konu. Kadınlarımızın üretmesini, iş hayatına katılmasını oldukça önemli buluyor ve her zaman destekliyoruz” dedi.

Bebe giyim ve konfeksiyon atölyelerini ziyaretlerinin ardından Yıldırım’da Kurtuluş Caddesi’nde esnaf ve halkla bululuşan Vekil Gözgeç, esnafa işlerinde bol kazanç diledi. Şırnak şehidi Piyade Er Erol Topaloğlu’nun annesi Hayriye Topaloğlu’nu ziyaret eden Gözgeç, taziye dileklerini iletti. Hac görevlerini tamamlayıp yurda dönen Gürsu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrül Döğen ve eşi Zehra Döğen’i de ziyaret eden Vekil Gözgeç ardından mahalledeki kadın seçmenlerle buluştu. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.