Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözaltına alınan komutanın işlemleri sürüyor

Çanakkale’de geçtiğimiz gün gözaltına alınan Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Serdar Ahmet Gündoğdu’nun emniyetteki işlemleri sürüyor. Tuğamiral Gündoğdu, sağlık muayenesine götürüldükten sonra yeniden emniyete getirildi.Cuma...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale’de geçtiğimiz gün gözaltına alınan Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Serdar Ahmet Gündoğdu’nun emniyetteki işlemleri sürüyor. Tuğamiral Gündoğdu, sağlık muayenesine götürüldükten sonra yeniden emniyete getirildi.
Cuma gecesi İstanbul ve Ankara’daki darbe girişiminin ardından cumartesi sabahı gözaltına alınan Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Serdar Ahmet Gündoğdu’nun Çanakkale Emniyeti’ndeki işlemleri sürüyor. Gündoğdu, sağlık muayenesi için Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ardından yeniden Emniyet Müdürlüğü binasına getirildi Gündoğdu’nun sorgusu sürüyor.
Öte yandan, Tuğamiral Gündoğdu’nun avukatı Mehmet Altın, süreçle ilgili bir açıklama yaptı. Altın, "Bu süreçten sonra savcımız toplanan delillere göre dilerse gözaltı sürecini bitirme hakkında sahiptir, komutanımızı salabilir veya kendi takdiridir. Toplanan delillere göre kendi kanaati ile tutuklama lüzumuna inanırsa o zaman Çanakkale Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk olacak. Bu sevk üzerine de görevli hakim bizim de savunmamızı almak suretiyle bir karar verecek. Buraya kadar olan süreç, sanıyorum hafta sonuna kadar tamamlanacak. Kendisi, kendinden emindir, sağlıklıdır. Herhangi bir şikayet söz konusu değildir. Süreçleri sizlerle paylaşacağız. Tekrar ülkemize geçmiş olsun" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.