Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözaltına alınan Aliye Boydak’ın avukatları:

Kayseri’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim olan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Şükrü Boydak’ın eşi Aliye Boydak’ın avukatları, "Kendisi kesinlikle firari olmamıştır ve herhangi...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim olan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Şükrü Boydak’ın eşi Aliye Boydak’ın avukatları, "Kendisi kesinlikle firari olmamıştır ve herhangi bir yakalama işlemi de olmamıştır" açıklamasında bulundu.
Bugün gözaltına alınan 14 kişi ile birlikte doktor kontrolüne getirilen ve ardından adliyeye sevk edilen Aliye Boydak’ın avukatları, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
"Müvekkilimiz Sn. Aliye Boydak’la ilgili basında çıkan haberlere ilişkin konuyu aydınlatmak amacıyla bu açıklamayı yapmak gerekmiştir. Kendisi, hakkında verilmiş gözaltı kararını öğrenmesinin akabinde soruşturma makamlarına nerede olduğunun bilgisini vermiş, yeğeninin nikahı için gittiği İstanbul’dan Kayseri’ye derhal gelmiş, ifade vermek üzere avukatları ile birlikte Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’na müracaat etmiştir. Ardından da kolluk tarafından ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürülmüştür. Kendisi kesinlikle firari olmamıştır ve herhangi bir yakalama işlemi de olmamıştır.
Kendisi bizzat ifade verip, vatanımıza kasteden ihanet örgüt başı Fetullah Gülen’in örgütü FETÖ ile ilgili bildiklerini, kendisi gibi ’Allah Rızası’ gayesi ile hareket eden iyi niyetli insanların dini duygularının nasıl istismar edildiğini, bu şebekenin kökünün kazılması noktasında devletimize yardımcı olmak amacıyla paylaşmıştır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.