Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görgü Tanığı Sinan Çelik Saldırı Anını Anlattı

Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen saldırıya tanık olan ve saldırıda birçok çalışma arkadaşını kaybeden havalimanı çalışanı Sinan Çelik, dehşet dolu anları anlattı.Atatürk Havalimanı’nda yaşanan saldırının ardından yaralar...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen saldırıya tanık olan ve saldırıda birçok çalışma arkadaşını kaybeden havalimanı çalışanı Sinan Çelik, dehşet dolu anları anlattı.
Atatürk Havalimanı’nda yaşanan saldırının ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Yaşanan terör saldırısına tanık olan ve çalışma arkadaşlarını kaybeden Sinan Çelik’in yaşadıklarını anlatırken konuşmakta güçlük çektiği görüldü.
PATLAMANIN TANIĞI YAŞANANLARI ANLATTI
Patlamada çalışma arkadaşlarını gözlerinin önünde kaybeden Atatürk Havalimanı çalışanı Sinan Çelik, “Diğer arkadaşlarımı kaybettim. Bu arabada kimse hayatını kaybetmedi fakat iş arkadaşlarım hayatını kaybetti. Ben A kapısındaydım, patlamanın olduğu noktada. Aracın da ne hale geldiğini görüyorsunuz. Önce çatışma oldu üst katta. Ardından silah seslerini duyduk ve çok kısa bir süre sonra da oldukça yakınımda patlama meydana geldi. Daha sonra üst kat ve içeriden bir patlama sesi duydum. Daha sonrasını hatırlamıyorum. Olay yerinden uzaklaşıp yaralıları ve arkadaşlarımızı hastaneye götürdük” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.