Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göreve Giderken Patlamada Hayatını Kaybeden Sağlık Memuru Toprağa Verildi

Ankara’da özel bir hastanedeki nöbetine giderken Kızılay’daki bombalı terör saldırısı sonucu yaşamını yitirenler arasında bulunan sağlık memuru İsmail Karagöz, Çubuk’ta toprağa verildi.Evli ve 2 çocuk babası 37 yaşındaki İsmail...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da özel bir hastanedeki nöbetine giderken Kızılay’daki bombalı terör saldırısı sonucu yaşamını yitirenler arasında bulunan sağlık memuru İsmail Karagöz, Çubuk’ta toprağa verildi.
Evli ve 2 çocuk babası 37 yaşındaki İsmail Karagöz, gözyaşları arasında toprağa verildi. Bugün sabah Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morgundan alınan İsmail Karagöz’ün cenazesi, Yavuz Selim Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi, dua okunup, helallik alındı. Evin önüne büyük bir Türk bayrağı asıldı. Sağlık memuru olarak görev yaptığı Ankara’da çevresinde çok sevilen, hayat dolu olduğu belirtilen Karagöz’ün cenazesinde yakınları sinir krizi geçirerek fenalaştı. Özel bir hastanede çalışan ve olay günü nöbete giderken hayatını kaybeden İsmail Karagöz, geride gözü yaşlı eşi, 2 çocuğu ve ailesini bıraktı.
Cenazeye İsmail Karagöz’ün eşi Handan, çocukları 11 yaşındaki Kutay ile 9 yaşındaki Eray, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Ankara Milletvekili Mustafa Mit, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetin Kaya, sivil toplum örgütü temsilcileri, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze namazını kıldıran ilçe müftüsü Bilal Kara, ülkenin bölünmez bütünlüğü için birlik beraberlik olunması gerektiğini belirtirken, dua edip, helallik istedi.
İsmail Karagöz’ün cenazesi Çubuk Merkez Cami Kebirde kılınan cenaze namazının ardından Çubuk Paşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.