Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönül Ülkü Özcan’ın yakınları Adli Tıp Kurumunda bekliyor

Silivri’deki evinde dün hayatını kaybeden ünlü tiyatro sanatçısı Gönül Ülkü Özcan’ın yakınları, cenazesini almak üzere Adli Tıp Kurumuna geldi. Özcan’ın torunu, “Tek tesellimiz dedemle buluşmuşlardır” dedi.Ünlü tiyatro sanatçısı...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Silivri’deki evinde dün hayatını kaybeden ünlü tiyatro sanatçısı Gönül Ülkü Özcan’ın yakınları, cenazesini almak üzere Adli Tıp Kurumuna geldi. Özcan’ın torunu, “Tek tesellimiz dedemle buluşmuşlardır” dedi.
Ünlü tiyatro sanatçısı Gönül Ülkü Özcan 85 yaşında dün akşam saatlerinde vefat etti. İstanbul Silivri’deki evinde vefat eden Özcan, cenaze nakil işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Özcan’ın akrabaları ve sevenleri adli tıp kurumu önünde nakil işlemlerinin bitmesini bekliyor. Özcan’ın cenazesi adli tıp kurumundan alındıktan sonra yarın yapılacak cenaze töreninin ardından defnedilecek.
“Tek tesellimiz dedemle buluşmuşlardır”
Gönül Ülkü Özcan’ın torunu Tarık Ündüz, “İlk haberi aldığımda tiyatro provasındaydım. Ne yazık ki prova çıkışında üzücü haberi aldık. Tabi ki hepimiz üzgünüz. Her ölüm erkendir. Son zamanlarda yaşlılığa bağlı olmak üzere çeşitli rahatsızlıkları vardı. Bizler için çok üzücü oldu. Tek tesellimiz dedemle buluşmuşlardır. Çünkü büyük bir aşk yaşamışlardır. Birbirlerinden ayrı bir dakika geçirmediler. Gönül Ülkü Özcan, Gazanfer Özcan yedi sekiz sene dedemin vefatı nedeniyle birbirlerinden ayrı kaldılar. Şimdi birleşmişlerdir diye ümit ediyorum. Evde vefat ettiği zaman yirmi dört saat onunla ilgilenen bir hanımefendi vardı yanında. En son telefonda tiyatro ile alakalı şeyler konuşmuştuk” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.