Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göle dönen yolda sürücüler mahsur kaldı

Zonguldak’ta aniden bastıran sağanak yağış sonrası yollar göle döndü. Kozlu ilçesinde su basan kavşakta sürücüler zor anlar yaşadı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan değerlendirmelerin ardından Zonguldak’ta akşam saatlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta aniden bastıran sağanak yağış sonrası yollar göle döndü. Kozlu ilçesinde su basan kavşakta sürücüler zor anlar yaşadı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan değerlendirmelerin ardından Zonguldak’ta akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Gök gürültülü sağanak yağışta kentin alt yapıları yetersiz kaldı.
Kentin tek caddesi olan Gazipaşa Caddesi’ni su bastı. İhbar üzerine caddeye gelen ekipler kısa sürede mazgallarda temizlik çalışması yaptı. Su basan cadde yeniden trafiğe açıldı. Kozlu ilçesi girişindeki kavşak da yağmur suları ile doldu.
Su basan yolda bazı araçlar zarar gördü. Kavşağa hızlı giren sürücüler biriken suları son anda fark edince çoğu araç arıza yaptı. Suya hızlı giren bir kuryenin motosikleti de suya gömüldü. Kendi imkanıyla motosikletini sudan çıkartmayı başaran kurye, arkadaşlarından yardım istedi.
Suda arızalanan bir aracın imdadına ise çevrede bulunan off-road ekipleri yetişti. Ciplerine bağladıkları araçları sudan çıkartan ekiplere sürücülere destek oldu. Yağmur ise aralıklarla devam etti. Öte yandan Fevkani Köprüsü de adeta gölete döndü. Sürücüler köprüden dikkatli ve yavaş seyir ettiler.
Ekipler ise su basan yollarda gece boyu temizleme çalışmalarını sürdürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.