Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gölbaşı’nda ‘Mobil Gençlik Merkezi’ etkinliği

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Adıyaman Gençlik Merkezi Gönüllüleri tarafından öğrencilere yönelik etkinlik yapıldı.Adıyaman Gençlik Merkezi Gönüllüleri Belören Beldesi ve Yukarınasırlı köyü ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gölbaşı’nda ‘Mobil Gençlik Merkezi’ etkinliği

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Adıyaman Gençlik Merkezi Gönüllüleri tarafından öğrencilere yönelik etkinlik yapıldı.

Adıyaman Gençlik Merkezi Gönüllüleri Belören Beldesi ve Yukarınasırlı köyü ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak yapılan ‘Mobil Gençlik Merkezi’ Projesi kapsamında 16 ayrı branşta yürütülen etkinlikler ile öğrenciler buluştu.

Boks, okçuluk, voleybol, sokak tenisi, mini golf, satranç, hat sanatı, langırt, basketbol, futbol, halk oyunları, matrak ve çocuk oyunlar gençler tarafından öğrencilerle buluşturuldu.

Mobil Gençlik Merkezi projeleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca sunulan hizmetlerden yararlanma imkanı bulamayan ya da yeterince yararlanamayan gençlere bu hizmetlerin yerinde sunulması amaçlandı.

Sivil toplum kuruluşları tarafından yürütülecek Mobil Gençlik Merkezi Projeleri, gençlere sadece bir mobil aracın taşıyabilecekleri ile sınırlı bir takım hizmetlerin ulaştırılacağı projelerin ötesinde bir proje türü olarak tasarlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.