Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gölbaşı eski Belediye Başkan Yardımcısı Bölük, son yolculuğuna uğurlandı

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bir ay önce yol verme tartışması yüzünden çıkan kavgada pompalı silahla vurularak ağır yaralanan ve dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Gölbaşı eski Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük,...

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2017 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2017 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gölbaşı eski Belediye Başkan Yardımcısı Bölük, son yolculuğuna uğurlandı

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bir ay önce yol verme tartışması yüzünden çıkan kavgada pompalı silahla vurularak ağır yaralanan ve dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Gölbaşı eski Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük, son yolculuğuna uğurlandı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı döneminde Belediye Başkan Yardımcısı olan Murat Bölük, bir ay önce yol verme tartışması yüzünden çıkan kavgada pompalı silahla vurularak ağır yaralanmıştı. Dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bölük, Gölbaşı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Evli ve 2 çocuk babası olan Bölük’ün cenazesine MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Murat Bölük, Gölbaşı Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Gölbaşı Mezarlığı’na defnedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.