Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göl Ortasında Evlendiler

Bursa’da bir genç çift göl ortasında dünya evine girdi.Nilüfer’in tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Gölyazı Mahallesi, çiftlerin nikah için tercih ettikleri gözde mekanlar arasına girdi. Nilüfer Belediyesi’nin başlattığı ‘Ömür...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Göl Ortasında Evlendiler
Bursa’da bir genç çift göl ortasında dünya evine girdi.
Nilüfer’in tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Gölyazı Mahallesi, çiftlerin nikah için tercih ettikleri gözde mekanlar arasına girdi. Nilüfer Belediyesi’nin başlattığı ‘Ömür boyu mutluluğa ilk adımı Gölyazı’da atın’ kampanyasına büyük ilgi var. Çok sayıda çift nikahları için eşsiz bir güzelliğe sahip Gölyazı’yı tercih ediyor. Bu çiftlerden biri de Zerrin Sever ve Selahattin Kaya çifti oldu. Genç çiftin nikahı, göl ortasında kayıkta kıyıldı. Nilüfer Belediyesi Nikah Memuru Cemile Tosun tarafından kayıkta kıyılan nikah, renkli görüntülere sahne oldu. Nikahın ardından bırakılan balonlar gökyüzünü renklendirdi.
Çok heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade eden damat Selahattin Kaya, “Aile olmak çok önemli bunun da en güzel şekilde Gölyazı’da olacağını düşündük. Çok heyecan verici oldu” dedi.
Gelin Zerrin Sever de, “Hayatımızda artık Gölyazı’nın çok daha ayrı bir yeri olacak. Böyle bir uygulamayı başlattığı için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ederiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.