Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göktaşı değil su kaçağı krateri

Adana’nın Seyhan ilçesindeki bir ara sokakta su kaçağı sorunu olan yolun onarılmaması nedeniyle 3 gün önce meydana gelen ve meteor çarpmışçasına bir krateri andıran çukur, 3 gündür kapatılmayı bekliyor.Edinilen bilgiye göre, Seyhan...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’nın Seyhan ilçesindeki bir ara sokakta su kaçağı sorunu olan yolun onarılmaması nedeniyle 3 gün önce meydana gelen ve meteor çarpmışçasına bir krateri andıran çukur, 3 gündür kapatılmayı bekliyor.
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesindeki Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan 38070 sokakta 3 gün önce yaklaşık 2 metre genişliğinde, 40 santim derinliğinde çukur meydana geldi. Mahalle halkı vatandaşların zarar görmemesi için durumu Seyhan Belediyesi’ne aktardı. Vatandaşlar çukurun çevresine somya, kum torbası koyarak kendilerince önlem aldı. Olay yerine gelen belediye yetkilileri ise sokağın başındaki 2 evin duvarına emniyet şeridi çekti.
Mahalle sakinlerinden Suna Noyaner, sokağın okul yolu olduğunu belirterek, "Yangın olsa itfaiye yok. Hasta olsa ambulans yok. Çöplerimiz bile çöp arabası gelmediği için dışarıda duruyor. Birden ses geldi baktık ki burası çökmüş" diye konuştu.
Zeki Yılmaztekin ise 4-5 yıl önce sokakta su kaçağı olduğunu ve sorunun tam olarak giderilmeden üzeri kapatıldığı için böyle bir çöküntü yaşadığını söyledi. Sorunlarının ortalama 1-2 ay içerisinde giderileceğini tahmin ettiklerini söyleyen Yılmaztekin, belediyenin sorunu en kısa zamanda çözmemesi halinde kendilerinin çözüm bulacaklarını anlattı.
Çukur yüzünden yolunu değiştiren bir seyyar satıcı da, "Engeller oluyor ama ne yapalım? Yolumuzu değiştireceğiz mecburen. Buradan geçersek ne olur ne olmaz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.