Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökhan Türkmen’den muhteşem sahne performansı

Beylikdüzü’nde sahne alan Türk pop müziğinin güçlü isimlerinden Gökhan Türkmen, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını hayranları için seslendiren Türkmen yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.Beylikdüzü Belediyesi tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beylikdüzü’nde sahne alan Türk pop müziğinin güçlü isimlerinden Gökhan Türkmen, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını hayranları için seslendiren Türkmen yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.
Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Sevgi ve Barış Buluşmaları, ünlü isimleri ve sanatçıları vatandaşlarla bir araya getirmeye devam ediyor. Çardak Altı Söyleşileri’yle alanında usta isimler farklı konularda vatandaşları aydınlatırken, ünlü sanatçılar da sahne performanslarıyla göz dolduruyor. Cumhuriyet Mahallesi etkinlik alanında gerçekleşen konserlere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yediden 77’ye her yaştan vatandaş, saatler öncesinden etkinlik alanını doldururken, yaşlılar ve engelli vatandaşlar ise kendileri için özel olarak ayrılan bölümden konseri takip ediyor.
Türk pop müziğinin başarılı seslerinden Gökhan Türkmen, Sevgi ve Barış Buluşmaları kapsamında sevenleriyle buluştu. En sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçıya hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti. Performansıyla herkesi kendine hayran bırakan başarılı sanatçı yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.
Konserden çok keyif aldığını belirten Neslihan Eğit, "Sesim daha başından kesildi. Bu etkinliklerden ok memnunuz dedi. Yasemin Eğit ise, "Çok memnunuz bu akşam burada olduğumuz için. Gökhan’ı çok seviyoruz. Belediye Başkanımıza çok teşekkürler bizim için çok güzel sanatçıları getirdi buraya" diye konuştu.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sevilen sanatçı Gökhan Türkmen’e günün anısına plaket ve çiçek takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.