Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göçmen Kaçakçılığı Edirne’de Masaya Yatırıldı

Edirne’de düzenlenen 131. Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu toplantısında göçmen kaçakçılığı, insan ticareti, uyuşturucu ve tarihi eser kaçakçılığı masaya yatırıldı.Edirne Valiliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen 131....

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de düzenlenen 131. Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu toplantısında göçmen kaçakçılığı, insan ticareti, uyuşturucu ve tarihi eser kaçakçılığı masaya yatırıldı.
Edirne Valiliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen 131. Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu toplantısına Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul, Çanakkale, Sakarya, Kocaeli ve Yalova vali ve vali yardımcıları, il emniyet müdürleri ve il jandarma komutanları, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı temsilcileri, Sahil Güvenlik Komutanlığı temsilcileri, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü temsilcileri, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bölge temsilcileri ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı temsilcileri katıldı. Toplantıda göçmen kaçakçılığı, insan ticareti, uyuşturucu ve tarihi eser kaçakçılığı ele alındı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç, Edirne’nin Balkanlar’ın merkezi konumunda olduğunu belirterek, “Ülkemizin Avrupa’ya açılan sınır kenti olması nedeniyle bugün tam da bu önemli toplantının gündemini oluşturan konularda ilimizde yaşadığımız sorunları ve önerilerimizi yerinden kurulumuzun üyelerinin dikkatine sunma olanağını bizlere verdiniz” dedi.
Tanç’ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.