Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göç Müdüründen Dilenci Uyarısı

Ordu’da geçici koruma kapsamında iken dilencilik ve sokakta yaşama faaliyetlerinde bulunan yabancılar hakkında yapılacak işlemlerle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.Valilik İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından Ordu Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Göç Müdüründen Dilenci Uyarısı
Ordu’da geçici koruma kapsamında iken dilencilik ve sokakta yaşama faaliyetlerinde bulunan yabancılar hakkında yapılacak işlemlerle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Valilik İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan bilgilendirme toplantısına, Ordu Büyükşehir Belediyesi İhtisas Şube Müdürlüğü, İlçe Belediye Zabıta Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü personelleri katıldı.
Ordu İl Göç İdaresi Müdürü Eyyubi Kılıç tarafından, katılımcılara, dilencilik faaliyetinde bulunan yabancı uyruklu kişiler hakkında yapılması gereken işlemler anlatıldı. Zor durumda oldukları tespit edilen tüm Suriye ve diğer yabancı ülke uyruklu kişilerin ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını belirten Ordu İl Göç İdaresi Müdürü Eyyubi Kılıç, "Bize gelen ve mağdur olduğunu söyleyen herkesin temel ihtiyaçları vakıf aracılığımızla karşılanmaktadır. Bizler, belediyelerimizin zabıta ekipleri ve Emniyet Müdürlüğümüz koordinasyon halinde çalışarak bu sorunların üstesinden birlikte geleceğiz" diye konuştu.
Ordu İl Göç İdaresi Müdürü Eyyubi Kılıç tarafından, dilencilik ve sokakta yaşama faaliyetlerinde bulunan yabancılar hakkında yapılacak iş ve işlemler hususunda yapılan toplantı, soru ve cevapların ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.