Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Girişimcilik sertifikalarını törenle aldılar

ANKESOB ve KOSGEB işbirliği ile gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine katılarak sertifika almaya hak kazanan 120 kursiyer sertifikalarını törenle aldı.ANKESOB ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen ’Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANKESOB ve KOSGEB işbirliği ile gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine katılarak sertifika almaya hak kazanan 120 kursiyer sertifikalarını törenle aldı.
ANKESOB ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen ’Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ sertifika töreni ANKESOB Toplantı Salonu’nda yapıldı. Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) ve Siteler Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini tamamlayan 2.3.4.5. grup 120 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle ANKESOB Başkan Vekilleri Hüseyin Ar ve Hasan H. Çavuşculu ile ANKESOB Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Karakaş tarafından takdim edildi.
ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar, girişimci adayların katılmış oldukları eğitimin ve girişimcilik sertifikasının hayırlı olmasını dileyerek "Hayatlarında yeni pencereler açılmasına vesile olmasını diliyorum. Girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması, sürdürülebilir esnaf ve sanatkar işletmelerinin kurulması ve KOSGEB desteklerinin daha etkin kullanımını sağlamak amacıyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini başlattık. Girişimcilik, ekonomik büyüme ve istihdama katkısı nedeniyle sadece dünyamızdaki ülkeler için değil, ülkemiz için de çok önemlidir. Dünyada çığır açan yeniliklere bakıldığında hiçbirinin kurumlardan, kurumların içinden çıkmadığını görüyoruz. Zira, birçoğu başta genç girişimciler olmak üzere girişimcilerimizin fikirleriyle ortaya çıkan yenilikler olarak dikkat çekmektedir. Aslında, girişimci risk alarak, yenilik yapan kişi demektir. Diğer bir ifade ile, girişimci fırsatları gözlemekte ve imkanını yakaladığı anda her türlü riski üstlenerek, bu fırsatları gerçekleştirmek üzere gayret gösteren kişidir. 2016 yılı içerisinde KOSGEB ile işbirliğinde planladığımız bu ücretsiz eğitimlerle, bugüne kadar 5 grubun eğitimini tamamladık, 150 kişi katılım belgesi almaya hak kazandı. Bugün de burada 4 grupta eğitim alan 120 girişimci adayı kursiyere sertifikalarını takdim edeceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.