Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun’un Yeni Maskotu ’Fındık’ İle ’Kiraz’

Giresun Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde bulunan Afrika keçisi, 2 gün önce ikiz cüce keçi dünyaya getirildi. İki yavru cüce keçinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.Konuyla ilgili bilgi veren Giresun Belediyesi Hayvanat Bahçesi veteriner...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun’un Yeni Maskotu ’Fındık’ İle ’Kiraz’
Giresun Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde bulunan Afrika keçisi, 2 gün önce ikiz cüce keçi dünyaya getirildi. İki yavru cüce keçinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Konuyla ilgili bilgi veren Giresun Belediyesi Hayvanat Bahçesi veteriner hekimi Mustafa Karaçay, 2 gün önce keçilerinin ikiz doğum yaptığını söyledi. Karaçay, keçilerinin daha önce de doğum yaptığını fakat ikiz, üçüz çok nadir görüldüğü için kendileri için de güzel bir anı olduğunu söyledi. Akçay, "Babaları siyah, anne ise beyaz. Son ikiz doğan yavruları da birazcık kendisine benzetmiş. Şuan yavrular annelerini emerek besleniyor. İkisi de erkek. Sağlık durumları çok iyi. Her gün veteriner hekim gözetiminde. İsim olarak Giresun’un sembollerinden olan ‘Fındık ile Kiraz’ ismini hayvanat bahçesi çalışanları olarak aramızda koyduk. Fındık daha bir koyu olan, Kiraz ise beyaz olan keçinin ismi” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.