Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun’un Eynesil ilçesinde selin bilançosu kapalı köy yollarının açılması ile yavaş yavaş ortaya çıkıyor

Doğu Karadeniz’de önceki gün etkili olan yağışlar Trabzon’un Beşikdüzü ilçesiyle Giresun’un Eynesil ilçesinde hayatı olumsuz etkilemişti. Sel sularının çekildiği, kapıl köy yollarının açılmaya başladığı Eynesil ilçesinde...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun’un Eynesil ilçesinde selin bilançosu kapalı köy yollarının açılması ile yavaş yavaş ortaya çıkıyor
Doğu Karadeniz’de önceki gün etkili olan yağışlar Trabzon’un Beşikdüzü ilçesiyle Giresun’un Eynesil ilçesinde hayatı olumsuz etkilemişti. Sel sularının çekildiği, kapıl köy yollarının açılmaya başladığı Eynesil ilçesinde selin yol açtığı tahribat ortaya çıkmaya başladı.
Eynesil ilçesine bağlı Kemerli köyünde hasar tespit çalışmaları başlarken, şiddetli yağmurun yol açtığı toprak kayması sonucu köye bağlı birçok mahalleye ulaşım hala sağlanamazken, köyde, sel sularının ise birçok ev ve araca zarar verdiği gözlendi.
Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, öncelikli olarak ulaşıma kapalı olan mahalle ve köy yollarının açılmaya başlandığını elektrik ve temiz içme suyunun verilmeye çalışıldığını söyledi. Sel sonrası zarar gören su şebekelerinin onarım çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Somuncuoğlu, "Topallı deresi üzerinde yıkılan köprü içinse geçici bir çözüm bulmaya çalışıyoruz çünkü bu köprü üç mahalleyi bir birine bağladığından dolayı önceliğimiz arasında” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.