Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunlu Şehit Polis Memuru Osman Bodur’a Son Görev

Van’ın Hacıbekir Mahallesi’nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan iki polisten biri olan Giresunlu Osman Bodur, memleketi...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van’ın Hacıbekir Mahallesi’nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan iki polisten biri olan Giresunlu Osman Bodur, memleketi Giresun’un Eynesil İlçesi’nde son yolculuğuna uğurlandı.
Evli ve üç çocuk babası Şehit Bodur’un cenazesi Van’dan dün akşam askeri uçakla Trabzon’a getirilirken, buradan da karayolu ile memleketine getirilerek Görele Devlet Hastanesi Morgu’na konulmuştu. Buradan alınan cenaze, tören için Eynesil İlçesi Merkez Camisi’ne getirildi. Törene Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun Valisi Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Jandarma Alay Komutanı Ali İhsan Ersoy ile binlerce kişi katıldı. Törenin ardından ikindi namazı sonrasında şehit polis memuru için cenaze namazı kılınırken, cenaze namazını İl Müftüsü Muhittin Oral kıldırdı.
Şehit polis memuru namaz sonrası ilçeye bağlı İshaklı Köyü’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.