Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun’da ‘Yolvermez’ İsyanı

Giresun’da Yolvermez Sokak sakinleri, aylardır kapalı olan yolları ulaşıma açılmayınca pankart yaptırarak tepki gösterdi.Giresun’da şehir merkezine girişe 30 metre mesafedeki Yolvermez Sokak sakinleri örneği ancak Karadeniz’de olacak eylem...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun’da Yolvermez Sokak sakinleri, aylardır kapalı olan yolları ulaşıma açılmayınca pankart yaptırarak tepki gösterdi.
Giresun’da şehir merkezine girişe 30 metre mesafedeki Yolvermez Sokak sakinleri örneği ancak Karadeniz’de olacak eylem yaptı. Sokak esnafı, “Dikkat bu sokakta, hasta olursa ambulans çağırmak, yangın çıkarsa itfaiye çağırmak sakıncalı ve yasaktır” diyerek pankart astı.
Sokak esnaflarından İsmet Küçükbayrak, “Bizim sokağımızın ön tarafı merkeze 20-30 metre mesafededir. Arka tarafı da keza şehrin en önemli caddelerinden biri olduğu için Yolvermez Sokak’tan giriş çıkışlar sağlanıyordu. Bir inşaat başladı ve 4 aydır temelini atamadılar. Bir hafta çalışıyorlar 1 hafta çalışmıyorlar. Kimse ilgilenmiyor. Sokağımız adı gibi yolvermiyor. Sokağımıza ambulans gelse giremez, yangın olsa itfaiye gelse keza öyle. Yetkililere sokağımızın tekrar açılması için çeşitli defalar şikayette bulunduk ama çare bulamadık. Arka caddede doğalgaz çalışması başladığından çıkışta da zorluk çekiyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık. Yetkilerin bir an önce sorunumuza çare olmasını istiyoruz” dedi.
Son çare olarak pankart yaptırdıklarını belirten Küçükbayrak, “Pankartımıza da; ‘Dikkat bu sokakta, hasta olursa ambulans çağırmak, yangın çıkarsa itfaiye çağırmak sakıncalı ve yasaktır’ yazdık. Neden sakıncalı? Çünkü buraya ne itfaiye ne de ambulans girememektedir. Boşuna bu araçları burada uğraştırmayalım diye astık” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.