Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun Valisi Karahan’dan vatandaşlara ‘terör’ uyarısı

Karadeniz’de son bir yılda Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Ordu illerinde yaşanan 10 ayrı terör olayında 10 şehit verilirken, aralarında sivil, asker ve polisinde olduğu 15 kişide bu saldırılarda yaralandı.Son olarak Ordu’nun Mesudiye ilçesinde...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karadeniz’de son bir yılda Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Ordu illerinde yaşanan 10 ayrı terör olayında 10 şehit verilirken, aralarında sivil, asker ve polisinde olduğu 15 kişide bu saldırılarda yaralandı.
Son olarak Ordu’nun Mesudiye ilçesinde meydana gelen terör saldırısında 3 asker şehit düştü ve 2 asker ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Bölgede kendilerine yer edinmeye çalışan terör unsurlarına yönelik operasyonlar sürerken, Giresun Valisi Hasan Karahan ise vatandaşları uyararak ‘ dikkatli ve duyarlı’ olunmasını istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla günlerdir ‘demokrasi nöbeti’ tutan vatandaşlarla bir araya gelen Giresun Valisi Hasan Karahan burada yaptığı konuşmada bölge haklını uyararak, “Son aylarda ilimizde ve bölgemizde meydana gelen terör olayları konusunda vatandaşlarımız dikkatli ve duyarlı olmalıdır. Bu hainlerin bölgemizde uzun süredir barınabilmelerinin en önemli nedenlerinden birinin de bölgede az da olsa taban bulan yasa dışı sol örgüt mensubu veya sempatizanı kişilerden aldığı desteklerdir” dedi.
Vali Karahan son olarak ise, vatandaşların şüphelendikleri her durumu güvenlik güçlerine zaman geçirmeden bildirmelerini istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.