Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun Üniversitesi’nin Yeni Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun’dan İlk Açıklama

Giresun Üniversitesi (GRÜ) Rektörlüğü’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla atanan Prof. Dr. Cevdet Coşkun, yaptığı ilk açıklamada Giresun için el birliği ile çalışarak üniversitelerini arzulanan noktaya getireceklerini...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun Üniversitesi (GRÜ) Rektörlüğü’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla atanan Prof. Dr. Cevdet Coşkun, yaptığı ilk açıklamada Giresun için el birliği ile çalışarak üniversitelerini arzulanan noktaya getireceklerini söyledi.
Kendilerine güvenen herkese teşekkür ettiğini belirten Coşkun, “İnşallah hep birlikte el birliği ile gece gündüz Giresun Üniversitemizi daha iyi noktalara getirmeye çalışacağız. İlk önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Grup Başkan Vekili Nuretin Canikli’ye, Giresun Mlletvekillerimize, YÖK Başkanlığımıza ve bizlere güvenen sivil toplum kuruluşlarına, siyasi partilerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Giresun için çalışmaya devam edeceğiz ve üniversitemizi daha iyi yerlere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.