Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu

Giresun Üniversitesi (GRÜ) 2015-2016 yılı mezuniyet töreni Giresun Atatürk stadında yapılan törenle gerçekleştirildi.Törene katılan Giresun Valisi Hasan Karahan, yaptığı konuşmada, öğrencilerin hayatlarında derin izler bırakacak unutulmaz...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu
Giresun Üniversitesi (GRÜ) 2015-2016 yılı mezuniyet töreni Giresun Atatürk stadında yapılan törenle gerçekleştirildi.
Törene katılan Giresun Valisi Hasan Karahan, yaptığı konuşmada, öğrencilerin hayatlarında derin izler bırakacak unutulmaz bir gün yaşadığını belirterek, “ Hayatın zorlukları, hayatın engellerini bir bir aşarsınız. Sevdiklerinizle birlikte önünüzde uzun bir gelecek var. Allah’ın izniyle güzel günler görürsünüz, Giresun’u unutmazsınız, Giresun’un hatıralarını, Karadeniz’in dalgalarını inşallah her yerde tatlı tatlı anarsınız, yolunuz bahtınız açık olsun" dedi.
Çiçeği burnunda yeni rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun ise ilk mezuniyet törenini gerçekleştirilmesinin memnuniyetini vurgulayarak, “bugün, uzun bir yolculuk boyunca büyük emekler verilerek elde edilen başarıların meyvelerini toplama günü. Ülkemiz büyük bir değişim ve gelişim süreci içerisindedir. Bu gelişim ve değişim, fetih ruhuna sahip siz gençlerin katkıları ve azmiyle hedefine ulaşarak neticelenecektir. Bildiğiniz gibi birkaç gün önce İstanbul’un fethinin 563. yıldönümünü idrak ettik. İstanbul’un fethi, bir şehrin düşmesinden çok öte bir hadisedir. Fetih, hem Türk-İslam tarihinde hem Avrupa tarihinde bir dönüm noktası olduğu gibi aynı zamanda köhnemiş kilitleri açmanın, pas tutmuş kapıları aralamanın, kalplere, gönüllere giriş yapmanın bir timsalidir” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından öğrenciler bayrak yürüyüşü düzenleyerek protokolü selamladılar. Ardından sahanın ortasında toplanan öğrenciler hep birlikte mezuniyetin simgesi olan keplerini havaya fırlattılar. Tören bu şekilde sona ererken öğrencilerin ve ailelerin mutluluğu gözlerinden okundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.