Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun şehitleri gözyaşlarıyla uğurlandı

Giresun’da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 7 kişi düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.Ordu-Giresun Havalimanı’nda düzenlenen uğurlama merasimine; Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş,...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun’da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 7 kişi düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.
Ordu-Giresun Havalimanı’nda düzenlenen uğurlama merasimine; Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Nurettin Canikli, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Valisi Hasan Karahan, Ordu ve Giresun milletvekilleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, belediye başkanları, Ordu ve Giresun protokol mensupları ile şehitlerin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Şehitlerin özgeçmişlerinin okunmasının ardından yapılan toplu dua ile şehitler törenle askeri uçağa alındı. Bu sırada Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları şehitleri asker selamı ile uğurladı. Naaşların uçağa yerleştirilmesinin ardından helikopterde şehit düşen Giresun İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin, helikopter pilotu Yüzbaşı Hilmi Özer, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru’nun eşi Nuran ve kızı Berrin Doğru, Kurmay Başkanı Binbaşı Ünal Bayhan’ın eşi Didem Bayhan ve Astsubay Adem Kara’nın eşi Sema Kara’nın cenazeleri memleketlerine götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.